Ortopèdia

Definició

La ortopèdia és una especialitat mèdica que se centra en el diagnòstic, la correcció, la prevenció i el tractament de pacients amb deformitats esquelètiques – trastorns dels ossos, articulacions, músculs, lligaments, tendons, nervis i pell. Aquests elements conformen el sistema múscul-esquelético.

Evolució

Actualment els avanços en matèria d’enginyeria i tecnologia de les últimes dècades, han suposat un gran avanç no només en àrees que es refereixin a elles de forma directa, sinó també, en els sectors de la medicina, com les empreses d’ortopèdia. Això es tracta d’un aspecte sobre el qual hi ha una gran gamma de complexos dissenys fusionats de manera precisa amb temes de medicina, buscant sempre un mateix resultat, el garantir la qualitat de vida més òptima possible per a cada pacient que requereixi d’algun dels serveis d’ortopèdia.

SERVEIS

Consell farmacèutic
promocions-recupera figura
Es temps de...
Ortopèdia
Targeta de fidelització
Follow us on Social Media
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad