Bebés i mares

Les etapes de l'alimentació infantil

Tant si s’opta per la lactància materna com pel biberó, l’alimentació exerceix una funció primordial en el desenvolupament de l’infant. En aquest sentit, sabies que hi ha diferents períodes de l’alimentació infantil?

Fase de lactància exclusiva: per als nadons de 0 a 6 mesos de vida la llet, preferiblement materna, és el seu aliment essencial, ja que la seva immaduresa tan sols li impedeix fer servir els reflexos primaris de succió, deglució i recerca de l’aliment.

Fase transicional: durant aquesta etapa, a partir dels 6 mesos, el pediatre t’aconsellarà que comencis amb la introducció de sòlids en la dieta de l’infant o alimentació complementària (farinetes, purés, llet de continuació, etc.).

Fase de maduresa o adult modificat: es produeix quan el nadó ha complert el seu primer any de vida. Convé en aquest moment ampliar la gamma d’aliments de manera progressiva perquè el nen pugui acostumar-se a menjar de tot i de manera saludable des de ben petit.

SERVEIS

Consell farmacèutic
promocions-recupera figura
Es temps de...
Ortopèdia
Targeta de fidelització
Follow us on Social Media
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad