Consell farmacèutic

Medicació i consells farmacèutics

Grip, refredat i infeccions respiratòries

La simptomatologia de la grip i la del refredat són molt similars (tos, mucositat, secreció nasal, mal de cap o de coll, etc.), tot i que els símptomes de la grip acostumen a ser més pronunciats, com febre més alta acompanyada de dolor muscular.

La grip estacional és una infecció vírica de les vies respiratòries molt contagiosa i té una gravetat que varia d’una persona a una altra. Les persones que tenen un risc més alt de patir complicacions per causa de la grup són les persones grans i les que  presenten altres malalties. Els virus de la grip canvien d’una temporada a l’altra, per això cal vauncar-se cada any per protgeir-se dels virus que arribaran l’hivern següent. El període ideal per vacunar-se és a l’inici de la tardor.

SERVEIS

Consell farmacèutic
promocions-recupera figura
Es temps de...
Ortopèdia
Targeta de fidelització
Follow us on Social Media
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad